Wedstrijd "Lights in Anderlecht"

Tijdens deze sombere winterdagen, zeker tijdens de eindejaarsfeesten, zijn we talrijk om ons interieur op te vrolijken met warme verlichting. Dit jaar, zelfs als we moeten binnenblijven, kan het troost brengen om onze wijk of onze straat te verlichten. We kunnen onze gevel, balkon of vitrine decoreren, aankleden of verlichten. Ben je helemaal in de ban van feestelijke sfeer? Dat komt goed uit: de gemeente organiseert een wedstrijd «Lights in Anderlecht» waar zowel bewoners als commerçanten aan kunnen deelnemen. Deadline: 21 december.

Formulier

Stop aan geweld tegen de vrouwen!

Op woensdag 25 november, steunt onze gemeente de Internationale Dag voor de uitbanning van geweld tegen vrouwen. Geweld is echter geen privé-aangelegenheid, het is een zaak van iedereen. Kom tussenbeide en bel 0800/30 030 of 101 in geval van nood!

Ondersteun onze actie en help mee ruchtbaarheid te geven aan deze problematiek door de laatste pagina van de november editie Anderlecht Contact los te maken en aan je raam aan te brengen. Maak een foto en deel die op Facebook met de hashtag #notoviolence.

Eat in Anderlecht ! Ondersteun uw lokale restaurants door uw maaltijden te bestellen!

In het kader van de Covid-19 epidemie zijn onze Anderlechtse restaurants opnieuw gesloten, en dit tot 13 december.

Aarzel dan niet om afhaalmaaltijden bij hen te bestellen, af te halen of bij u te laten bezorgen om zo de restaurateurs te ondersteunen.

Hier is een kaart met hun locatie en de gegevens om te bestellen!

Zie in volledig scherm

Staat uw bedrijf niet op deze kaart? Neem contact met ons op via info@anderlecht.brussels en wij doen het nodige!

Gemeentesites

Gemeentebestuur Anderlecht

Raadsplein 1, B-1070 Brussel

 +32 (0)2 558 08 00

 info@anderlecht.brussels