Le Champignon de Bruxelles : Rondleiding paddenstoelenkwekerij


Neem deel aan een rondleiding in onze champignonkwekerij, lokaal, bio en gebaseerd op stadslandbouw en de circulaire economie! Degustatie op het einde van de rondleiding. Inscripties : https://www.eventbrite.fr/o/le-champignon-de-bruxelles-14573955529

 

Neem deel aan een rondleiding in onze champignonkwekerij, lokaal, bio en gebaseerd op stadslandbouw en de circulaire economie! Degustatie op het einde van de rondleiding. 2. Le Champignon de Bruxelles opent met plezier de deuren van zijn kelders te Kuregem, zodat u zijn lokale en biologische productiemethode gebaseerd op stadslandbouw en de circulaire economie kunt ontdekken! De coöperatie kweekt drie Japanse champignons; de Shiitake, de Maitake en de Nameko op een welbepaalde, Brusselse manier. Inderdaad, deze champignons worden geproduceerd met bierbostel, een organisch restproduct van de Brusselse brouwerijen. Tijdens de 2 uur durende rondleiding komen alle stappen van de productie aan bod. U zal eveneens de kans krijgen om een filmpje van 10 minuten over de wondere wereld van champignonnen te zien, deel te nemen aan een spel over de circulaire economie én een heerlijk hapje te degusteren. Afspraak in de kelders van Kuregem, onder de slachthuizen van Anderlecht, een goed voorbeeld van een Brusselse wijk die hernieuwd wordt met het oog op een groene toekomst. Voor meer informatie: Aarzel niet om onze site te raadplegen: https://www.lechampignondebruxelles.be/nl/ om meer te weten te komen of om u rechtstreeks in te schrijven voor onze rondleiding.

Andere data