
Ontdek zero waste koken met Les Gastrosophes
Met zelfgemaakt zuurdesem van fruit en bloemen leren Les Gastrosophes jou om foccacia en zuurdesempasta te maken in een door Elastik vzw gebouwde, draaiende haard-oven. Verwacht je aan: slow cooking, deeg maken en kneden, toppings bereiden, samenstellen van de focaccia's en taarten, en natuurlijk proeven!
Beleef een (h)eerlijke reis in de wereld van de zero waste, een verbindend moment met je collega-foodies en bovenal een gezellige namiddag! Samen bereiden jullie de maaltijden voor Resto Guido van die avond voor. Duik nadien nog dieper de wereld in van het eerlijke voedsel met de film La Part des Autres (Jean-Baptiste Delpias & Olivier Payage).
16u00-18u30: Kookworkshop met Les Gastropsophes
18u30-20u00: Resto Guido
20u00-21u30: Film La Part des Autres (Jean-Baptiste Delpias & Olivier Payage)
Vandaag gaan we de zero waste tour op met Les Gastrosophes! Deze Anderlechtse vzw zet zich in voor de strijd tegen voedselverspilling, voor de recyclage van producten en voor de bevordering van een kort, lokaal en biologisch circuit (circulaire economie). Toegang tot kwaliteitsvoedsel is een recht voor iedereen!
Met zelfgemaakt zuurdesem van fruit en bloemen leren Les Gastrosophes jou om foccacia en zuurdesempasta te maken in een door Elastik vzw gebouwde, draaiende haard-oven. Verwacht je aan: slow cooking, deeg maken en kneden, toppings bereiden, samenstellen van de focaccia's en taarten, en natuurlijk proeven!
Beleef een (h)eerlijke reis in de wereld van de zero waste, een verbindend moment met je collega-foodies en bovenal een gezellige namiddag! Samen bereiden jullie de maaltijden voor Resto Guido van die avond voor. Duik nadien nog dieper de wereld in van het eerlijke voedsel met de film La Part des Autres (Jean-Baptiste Delpias & Olivier Payage).
16u00-18u30: Kookworkshop met Les Gastropsophes
18u30-20u00: Resto Guido
20u00-21u30: Film La Part des Autres (Jean-Baptiste Delpias & Olivier Payage)
Dapperheidsplein
Adresse
Code postal
1070
Ville
Anderlecht
Autres dates
- 2023-08-18 16:00:00 UTC